miércoles, 16 de marzo de 2011

Control dels rius 15 de Març

Dimarts 15 de Març


El dimarts van caure entre 40 i 100 litres que s'afegeixen a les precipitacions que des de dissabte han deixat registres que puntualment han superat els 200 litres. El fet de ploure sobre mullat va fer créixer rius i rieres tot i que sense que es produissin desbordaments importants.

I de fet , aquests van fer que s'actives l'INUNDCAT , el nostre cos va fer uns seguiment dels riu Ter i Arçamala , i del canal de la nostre població. 
A banda de "desembusar" algun clavagueram que va quedar obstruït , per l'acumulació de fulles i pedres.


Per sort no s'han produït danys materials ni personals a causa el temporal , l'única actuació destacable que s'ha produït ha estat una esllavissada a la N-260 a l'alçada de les corbes de Rivamala , on els agents de la policia Mossos d'Esquadra van tallar un carril de circulació i van donar pas alternatiu fins a retirar les pedres de la via.

Un punt conflictiu ha set el riu Arçamala , on aquest si que s'ha desbordat , tal i com es pot observar a la fotografia de dalt , on s'ha inundat el cami .

 
Per evitar ensurts es va procedir al tall de la pista que uneix la Colonia LLaudet amb les masies de l'Abadia . Ja que el creixement del riu Ter era considerable i es corria el risc que algú l'intentes creuar.

A hores d'ara ja s'ha desactivat l'induncat , s'espera que les precipitacions desepareixin , i els nivells del riu tornin a la normalitat.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario