jueves, 14 de abril de 2011

Durero per recaptar fons

Des de el voluntariat de Protecció Civil de Sant Joan , per tal de recaptar fons per l'entitat , el qual anirà destinat a : la compra de nou material , vestimenta pels nostres voluntaris , equipar i dotar el vehicle... ja que cada dia surten menys ajudes per nosaltres , hem d'intentar autofinançar-nos , des de l'any passat hem estat treballant en diversos projectes ( Actuació dels monologuistes Albert Boira i Ramon Tartas , 1er Karaoke , 1era Winter Party ) i ens ha sorgit una nova idea que ha estat el "durero".

INFORMACIÓ DEL DURERO :

Els números premiats correspondran a les tres últimes xifres del primer , segon i tercer premi del sorteig del dissabte 14 de Maig de 2011 de la loteria nacional.

Per tan sols 1€ , per tu no es una despesa molt important , o això esperem ; en canvi per nosaltres ,  poder aconseguir 1€ teu , un del veí... ens facilitarà molt les coses i es per aquest motiu que esprem la teva col·laboració , ja que pel que pagues per un cafè, te pots emportar un dels tres premis que tenim preparats :

1er Premi  -  Dues entrades per l'Espanyol - Sevilla ( Partit que es disputarà el cap de setmana del 21,22 de Maig de 2011)
2on Premi -  Val per dos persones pel Cremallera de Vall de Núria
3er Premi - Dos ampolles de vi Lambrusco

En el sorteig hi haurà tots els números desde el 000 fins el 999 , els podreu trobar a diferents bars i comerços de Sant Joan . Encara per determinar.
La gent podrà participar fins el dia 12 de Maig , en que es recolliran els diferents dureros , i es creara una llista complerta per a cada establiment col·laborador perque es pogui saber els afortunats.
Es pot donar el cas de que algun premi quedi declarat desert si a la combinació guanyadora no hi ha cap nom.
Recomanem que a cada casella a part de posar el vostre nom , poseu un número de telefón , per tal de poder posar-nos en contacte amb vosaltres en cas de guanyador.

Esperem la vostra col·laboració i agraïr el suport rebut per R.C.D.Espanyol i a Vall de Núria .

No hay comentarios:

Publicar un comentario