miércoles, 16 de marzo de 2011

Carnaval 2011

Dissabte 5 de Març de 2011

A primera hora de dissabte va donar el tret de sortida el carnaval , on els comerços de la vila , van engalonar els carrers , desde nois martinis fins a tirolesos . Els millors comerços van ser el Supermercat Dia, amb Àsterix, Obèlix i la resta de gals, i l’Estil Esther Perruqueria. Els tirolesos austríacs ( avinguda comte Guifré i el carrer Comella) van rebre un dels premis conjuntament amb la Universitat de Sant Pol,  (Sant Pol, Ramon d’Urg i la Plaça Clavé). Nois i les noies Martini (Beat Miró). (Pere Rovira )  va ser l'escenari de la catifa vermella dels premis Oscar de Hollywood, per on hi van desfilar diverses estrelles.
A dos quarts de vuit , van començar a concentrar-se les carroses , comparses ,  parelles ... i tots impacients fins les vuit que va començar la rua , vam poder gaudir de els Avatar , Ous "ferrats"  , picapedres... Els premis com a millor comparses se les van endur Patufets , seguits pels Jockey's i per acabar Alicia en el país de Sant Joan .


En carroses el primer premi se'l va dur Grease, el segon Don Quijote de la Taca i el tercer, per Amish . En parelles pels Dentrifics i en individual Vince McMahon.

No hay comentarios:

Publicar un comentario