lunes, 7 de mayo de 2012

Possem-nos al dia

Abril

Els dies 6 , 7 , 8 ( setmana Santa ) com ja es habitual al nostre poble es van disputar
els 41e 3DTS "3 dies trial Santigosa" , es van poder veure pilots d'elit com Takahisa Fujinami, Adam Raga ,Jeroni Fajardo . Van ser uns dies amb la presencia de la pluja , i aixo va dificultar alguna de les zones , per sort els nostres companys de la Creu Roja de la Vall de Camprodon , només van tindre una evacuació , que en el seu moment semblava molt greu , pero va ser lleu.

El passat 28 i 29 d'abril es va dur a terme la Fira de Sant Isidre a la nostre població ,
com cada any vàrem col·laborar amb el Cercavila de tractors antics .

I el dia 28 , vam ser presents al concert Primavera Viu , en el qual hi van assistir unes 900 persones al pavelló municipal , el concert es va endarrerir una hora l'horari d'apertura ja que a la tarda es van fer els castellers al pavello ja que no era possible fer-los a la plaça major ja que va ploure a la tarda.

Maig

Dia 1 de Maig a Sant Joan significa Caminada Popular , i com no pot ser es va dur a terme la 23ena Caminada Popular , es va pendre la sortida a les 7h a la plaça clave , vàrem pendre la sortida 300 persones , el dia ens va acompanyar ja que vàrem poder gaudir del sol, vam tindre que evacuar a una  senyora que s'havia girat el turmell .

Dia 6 , vam col·laborar amb els companys de Protecció Civil de Ripoll , a la 12ena cursa de Mossos d'Esquadra-Sant Amand

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario