jueves, 10 de mayo de 2012

DIUMENGE 13 DE MAIG , CURSA DE TERRA DE REMENCES

Aquest diumenge a partir de les 8:45 es veura restringit el transit,en moments puntuals, ja que per la nostre poblacio passara la volta ciclista Terra de Remences. Al llarg de la setmana informarem dels carrers tallats i les vies alternatives. Per les possibles persones que hagin d'anar direccio Camprodon els recomanem que prenguin sortida de Sant Joan a les 8:30. Els que hagin d'anar a Olot podran anar per la Collada de Santigossa . Si no hi ha canvis d'ultima hora el transit a dins el poble i direccio Ripoll restara obert sempre garantint la seguretat dels ciclistes.
els carrers que donen accés a la carretera Camprodon es veuran afectats a talls de circulació per la cursa de Terra de Remences són : C. Joan Maragall , C. Sant Isidre , C. Mestre Guiu , C. Tins , Les Cinc Fonts.
Al Barri del Pla del Roser i de l'Estacio els seus accesos estaran regulats per la nostre agrupació i la Policia Local , recorda que només es podra anar en sentit Ripo...ll , no es podra accedir al centre del poble a partir de les 8.45h , a no ser que es cregui oportú i sempre sense posar en perill als ciclistes de la volta.
Els carrers Jaume I , Verge del Prat , Crtra Vallfogona , Ramon Serrat , Avd Comte Guifre també estan regulades per accedir a la carretera.
Per accedir a dins el poble es recomana utilitzar el C. Ramon d'Urg i Can Crehuet

No hay comentarios:

Publicar un comentario