martes, 3 de enero de 2012

Patge Reial i la Cavalcada de Reis

EL PATGE REIAL :

Com ja es tradicional , abans que arribin SES Majestats els Reis de l'Orient , rebem la visita del Patge Reial , que ens va visitar el passat dia 1 de Gener a les 17h de la tarda , va fer un recorregut pels principals carrers de la vila ( Ramon d'Urg, plaça Anselm Clavé, el carrer Mossèn Masdeu, la plaça Torres i Bages ) fins arribar al Palau de l'Abadia, on va recollir totes les cartes dels nens i les nenes. Un cop recollides els infants de la vila van poder gaudir de  un espectacle infantil .

CAVALCADA DE REIS :

El proper dia 5 de gener a dos quarts de set de la tarda puntualment , ens visitaran Ses Majestats els Reis de l'Orient , el cercavila si el temps els acompanya , serà : c. Estació , Pont Nou , c. Comella , c. Pere Rovira , Passeig Comte Guifre.
Els Reis Mags baixaran de les seves carroses i es dirigiran fins la Plaça Major a peu ,  acompanyats dels seus patges i de tots els infants , a la plaça els donaran la benvinguda les autoritats locals , i ón faran una comparaxeinça tots plegats a la balconada de l'Ajuntament.
Llavors els Reis , rebran a tots els infants repartin caramels,carbó i els hi recordarant que han d'anar a dormir d'hora.

Cal recordar que si el temps no acompanya , el recorregut i la rebuda dels Reis es veura modificada , el recorregut serà : C.Estació , Pont Nou , C. Comella , Crtra . Camprodon , C, Ramon d'Urg , C, Bernat Saulet fins arribar al pavello Municipal d'esports on Ses Majestats rebran als infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario