miércoles, 22 de junio de 2011

23 de Juny - Revetlla de Sant Joan , nit de Bruixes

Pels volts del solstici d'estiu, novament, es prepara, a Sant Joan de les Abadesses, la celebració de la nit de Sant Joan. Una nit especialment màgica en la que, coincidint amb la revetlla, tindrà lloc la tradicional festa de la Nit de les Bruixes. Enguany, la nit del 23 de juny, s'iniciarà amb un recorregut de les Mulasses de Sant Joan i les bruixes per la Vila Vella, la gresca continuarà amb un sopar popular a la plaça Major. ...El menú preparat consta d'un primer plat, macarrons i, un segon, sèpia amb mandonguilles, plats acompanyats de pa, aigua, vi i postres. La coca de Sant Joan tancarà l'àpat i donarà pas a la tradicional Foguera de Sant Joan. Tot seguit, s'iniciarà el ball de festa amb el grup Mavi i Pachucos Versions que serà l'encarregat de continuar la festa i tancar el ball.

Es poden adquirir els tiquets, de forma anticipada, a partir de dimecres 15 de juny a l'Oficina de Turisme – Palau de l'Abadia al preu de 12€; el mateix dia es vendran a 15€. Des de l'organització, s'anima als vilatans i visitants a gaudir de la festa disfressats de bruixes i bruixots.

Organitza la Comissió de Festes amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la col·laboració de Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses

(Informació treta de la pàgina de l'ajuntament)

No hay comentarios:

Publicar un comentario